Michael Douglas posramljen na maturi njegove kćerke

Piše: Redakcija

Glumac Michael Douglas u emisiji ‘The Kelly Clarkson Show’ ispričao je neugodan trenutak koji je doživio na proslavi mature svoje 18-godišnje kćeri Carys. Naime, priznao je kako su roditelji ostalih maturanata mislili da je Carysin djed, a ne tata.

-Bilo je divno, jako sam ponosan na nju. No, bilo mi je malo neugodno i zvučalo je grubo kada su mi ostali roditelji rekli: ‘Čestitam, sigurno si ponosan na svoju unuku’. U redu je. Nisam to shvatio ozbiljno, samo su pokušali biti ljubazni’, ispričao je glumac.

Michael tvrdi kako se nije uvrijedio, već bi se na takve komentare samo nasmijao. Dodao je kako je promocija bila lijepo osmišljena, bez obzira na mjere zaštite zbog pandemije Corona virusa.

Glumac je kasnije na Instagramu objavio porodičnu fotografiju s mature i ponovno istaknuo koliko je ponosan na svoju kćer.

-Carys, čestitam tebi i cijeloj tvojoj generaciji. Tvoja mama i ja smo jako ponosni na tebe. Puno te volimo i uzbuđeni smo zbog tvoje budućnosti, jer najbolje tek dolazi. Tata’, napisao je Michael u opis fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)


Izvor:story.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti