Otkriveno koliko mjesečno Ronaldo plaća Georginu

Piše: Redakcija

Očekivano da porodica Ronaldo nije prosječna porodica, da novac ne drži u tegli na frižideru iz koga svako vadi za svoje potrebe, ali je “Gazeta delo Sport” prije izvjesnog vremena objavio da Cristiano svojoj supruzi Georgini plaća mjesečni dohodak.

Uz objašnjenje da se na taj način Ronaldo “odužuje” životnoj saputnici za provođenje vremena uglavnom kod kuće i čuvanje djece, sa akcentom na tome da pored njihove kćerke Alane Martine, ona odgaja i Ronaldovu djecu Evu i Matea.

Ubrzo se u cijelu priču uključio i engleski tabloid “The Sun” koji je za razliku od “Gazete” (naveli su sumu između 50.000 i 100.000 eura) bio tačan i pisao kako Ronaldo Georgini daje dohodak od 80.000 funti svakog mjeseca.

“Gazeta” je u istom tekstu još navela kako za život u Italiji Georgina Rodrigez zarađuje na još nekoliko popularnih načina, otkrili su da za reklamnu fotografiju na društvenoj mreži Instagram dobija 8.000 eura, a da za intervju traži čak 100.000 eura.

Izvor: blic.rs

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti