Lejla i Tarik Filipović ponosni na gestu svoga sina

Piše: Redakcija

Voditelj i glumac Tarik Filipović i njegova supruga Lejla često ističu koliko su ponosni na sinove, 13-godišnjeg Armana i tri godine starijeg Dinu kojeg je Lejla dobila u prethodnom braku.

Jedan od njih sada ih je učinio još ponosnijima nakon što je učinio predivnu gestu. Naime, jedna korisnica Facebooka  opisala je kako je dječak jedini ustao i ustupio mjesto starijem čovjeku u punom autobusu.

-Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Niko ni da bi pomislio ustati. Jedan dječak ga pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan’, piše u objavi.

„Uljepšali ste nam dan. Srce kao kuća“, odogovorila je Lejla na Instagram storyju.

Također, i Tarik je na Instagramu podijelio objavu.

-Mala gesta našeg dječaka, meni kao tati puno srce i pune oči suza’, napisao je on.

Izvor:story

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti