Udala se Jelena Veljača, poslije dva teška razvoda ne gubi vjeru u brak

Piše: Redakcija

Hrvatska glumica Jelena Veljača (40) danas je pred matičarem po treći put u životu izgovorila sudbonosno “da”, premda je u prošlosti ostavljala malo prostora za takvu mogućnost. Ona se udala u bajkovitoj ceremoniji u Botaničkom vrtu u samom srcu Zagreba za partnera Vita Turšića s kojim je poslednjih godinu dana bila u emotivnoj vezi. Svečanosti su prisustvovali članovi njihovih porodica i najbliži prijatelji, a Jelenina ćerka Lena bila je devojčica zadužena za cveće, dok je Vitov sin David nosio prstenje.

Vjenčanju su prisustvovale brojne Jelenine prijateljice i koleginice, među kojima i kuma Matea Kotlar, a Vitov kum bio je njegov dugogodišnji prijatelj Marko Jurčić. Upravo kumovi za mladence su spremili posebno iznenađenje, poklon u vidu bračnog putovanja, čija destinacija još nije otkrivena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story (@story.hr)

Veljača se opredijelila za decentnu kratku vjenčanicu koju potpisuje Alexander McQueen, a cipele sa potpisom brenda Jimmy Choo bile su poklon njenih prijateljica.

Izvor: Story.rs

(L.M)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti