Irma Čamdžić: Bajkovita proslava godišnjice braka na Karibima

Piše: Redakcija

Deset godina ljubavi i troje djece su sjajan jubilej

Bosanskohercegovačka influenserica Irma Čamdžić na Instagramu poznatija kao Irma Divine ovih dana je proslavila godišnjicu braka na bajkovitim Karibima.

–   Mislim da se nijedan poklon ne može mjeriti sa putovanjem koje je satkano od mnoštva uspomena. Radujem se uvijek posjeti egzotičnih mjestima. Nekako sam po prirodi takva i egzotika i priroda čini da se osjećam fantastično i dovoljno inspirirano. Odlazak na Karibe je definitivno najbolja odluka. Najljepši dio putovanja jeste odlazak u divljinu gdje smo se vozili bagijem, imali prvi put priliku sa mališanima jahati konje, te se usudili i uraditi najluđu moguću stvar do sada a to je  da smo svi isprobali i “zipline”. Oduševljenje života.

Mališani su pokazali izuzetnu hrabrost jer su visili na konapu na visinama koje su zaista pomalo zastrašujuće. Sve smo to zabilježili. Najljepša stvar se desila na samom kraju. Suprug je bio dovoljno romantičan i priredio nam večeru u dvoje na plaži uz svijeće, lagani povjetarac i muziku. Zahvalna sam Bogu što sam imala mogućnost obaviti još jedno putovanje gdje sam skupila dovoljno energije za nove poslovne poduhvate-  kaže influenserica.

A. H.

Pročitajte još