Prva vožnja brodom: Veliki korak za Blooma, još veći za njegove roditelje

Piše: Redakcija

Jedna od najpopularnijih pjevačica Maja Šuput posljednjih sedmica ponovo je aktivna. Baš kao u dobra stara vremena, samo je ovaj put porodica bogatija za još jednog člana, preslatkog Blooma Tatarinova. Ovaj vikend imala je prvi nastup u 2021. godini, a atmosferu je, sudeći po videosnimkama, maksimalno podigla i u svom stilu napravila vrhunski party.

No, nakon radnog vikenda vrijeme je za odmor, a to najbolje zna Maja Šuput. Sa suprugom Nenadom i sinčićem uputila se u Poreč, a tročlana porodica ne krije koliko uživa na mini odmoru. Vrijeme provode u luksuznom hotelu, posjetili su nekoliko skupocjenih restorana, a Bloom se imao priliku i prvi put provozati brodom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Dotjerana od glave do pete, Maja je plijenila pažnju nepoznatih prolaznika, a osmijeh nije skidala s lica. Brojne pratitelje ‘častila’ je porodičnim fotografijama, a komplimenti su se nizali iz minute u minutu.

-Kao s razglednice. Trenutak samo za nas, napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira s Nenadom i Bloomom.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti