Poznati koji su se pomirili nakon raskida

Piše: Redakcija

Nekima je potrebno malo više vremena, pa čak i više raskida da bi shvatili da su pronašli pravu osobu. U nastavku vam predstavljamo parove koji su morali da se rastanu i provedu neko vrijeme odvojeno, kako bi shvatili da su stvoreni jedni za druge.

Gigi Hadid i Zayn Malik

Gigi Hadid i Zayn Malik muzičar i manekenka sreli su se 2015. godine kada su i uplovili u emotivnu vezu. Tri godine kasnije iznenadili su fanove iznenadnim raskidom. Svoju odluku poznati par je tada objavio na društvenim mrežama, ističući da će jedno drugom ostati podrška i nakon raskida. Pomirili su se 2020. godine i dobili kćerku po imenu Kai.

Vojvotkinja i Vojvoda od Cambridgea

William i Kate upoznali su se na Univerzitetu 2001. Iako se ne zna tačno kada je njihova romansa započeta, vezu su ozvaničili 2005. godine. Dvije godine kasnije je par raskinuo, da bi se u junu iste godine ponovo pomirili. Vjerili su se 2010. godine, a vjenčali u aprilu 2011. Danas imaju troje djece.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Justin i Jessica su vezu započeli 2007. godine, ali su 4 godine kasnije raskinuli. Ubrzo nakon toga su se pomirili i vjenčali u oktobru 2012. godine. Danas imaju dvojicu sinova.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer i Ben, popularni tandem „Bennifer“, bili su celebrity par o kojem se ranih 2000-tih najviše pisalo. Oni su naprasno otkazali venčanje 2003. godine, a nekoliko mjeseci kasnije i raskinuli. Posljednjih nedjelja, par je više puta snimljen zajedno u Los Angeleus i Miamiju, nakon što je pjevačica raskinula veridbu sa bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nakon četvorogodišnje veze.

Izvor: Kurir.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti