“Dan iz snova” Vedrane Rudan: Nakon razvoda opisala svoje vjenčanje u 71.

Piše: Redakcija

O vjenčanju 71-godišnjakinje raspisali su se svi, a nakon što je sa javnosti podijelila vijest da se udaje za 16 godina mlađeg partnera književnica, novinarka i blogerica je na svom blogu objavila da je taj čin navodno obavljen. Na društvenim mrežama osvanula je fotografija vjenčanog prstenja, a pao je i opis ceremonije.

Svoj “dan iz snova” detaljno je opisala u novoj kolumni. Njene sljedbenike toliko je zanimalo sve o tome da je stranica pala, a na Facebooku je osvanula duhovita poruka.

“Vedrana sve svoje drage sljedbenike moli za strpljenje. Stranica se teže otvara zbog ogromnog interesa za hrvatsko vjenčanje desetljeća. Pop je došao tačno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili jebeni antifašisti koji su nosili vijence na spomenik palim borcima, a limena glazba svirala je Lenjinov mars”, opisala je književnica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli showbuzz.hr (@showbuzzhr)

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju vjenčanog prstenja uz koji je stavila i link na svoj blog Rudan. i zahvalila svima koji su poštovali njihovu privatnost. Poznata spisateljica nedavno je mnoge iznenadila objavom da je njenom braku s advokatom Ljubišom Drageljevićem došao kraj. U braku su bili 30 godina.

Kako je navela u svom blogu, odlučila je da se rastane od supruga jer je tokom pandemije i lockdowna shvatila da se njihova interesovanja razlikuju. Nju zanimaju samo torbe, a on je okupiran preventivnim zdravstvenim pregledima. Dok ona obilazi prodavnice, on posjećuje privatne klinike.

Odgovorila je i dežurnim kritičarima: “Bolji je brak iz interesa nego brak bez interesa. Ja imam pare i želim da živim, on želi pare. I u meni i u njemu gori želja. Može li bolje? Znam, sve ima rok trajanja. Ja ću rok koji mi je preostao pretvoriti u rock and roll”.

Brojni pratitelji se i dalje pitaju je li to sve što Rudan piše proteklih dana na svom blogu istina ili je riječ o dobroj šali.

Izvor: showbuzzhr

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti