Nekada je bio miljenik žena, a danas je neprepoznatljiv

Piše: Redakcija

Prije nekoliko je dana u New Yorku održan Tribeca Filmski festival. Crvenim su tepihom, kao i obično, prošetala brojna poznata lica, a a među njima i holivudski glumac Brendan Fraser koji je došao na premijeru filma “No Sudden Move”. Iako već godinama živi život izvan svjetla reflektora, svi ga i dalje pamte po danima slave iz devedesetih godina. A onda je sve šokirao kada je najavio povratak na filmska platna i pojavio se u “The Sudden Move-u”. Pojavit će se i u nadolazećoj drami “The Whale” u kojoj će glumiti muškarca koji ima preko 250 kilograma pa nije ni čudno što je sada šokirao svojim izgledom na crvenom tepihu.

Brendan Fraser, 52, reveals shocking body transformation ahead of playing  600lb recluse in new film

Foto: The sun

Mnogi su ga jedva prepoznali, pogotovo usporedivši ga s izdanjima iz filmova koji su ga proslavili – “Mumija” i “George iz džungle”.

How Brendan Fraser invented the modern himbo

U filmu “George iz džungle”

Glumac se nakon 2010. povukao iz svijeta Hollywooda, a jednom je prilikom otkrio i zašto. Naime, priznao je da ga je utjecajni novinar dirao po stražnjici i zlostavljao, ali su svi njegove navode ignorirali kada ga je prijavio.

Brendan Fraser: What happened to star of The Mummy?

U filmu “Mumija”

– Lijevom rukom me uhvatio za stražnjicu, a jednim od prstiju dodirnuo me je za područje između rektuma i penisa i počeo je pomicati ruku. Bilo mi je loše. Osjećao sam se kao malo dijete, kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakati – rekao je priznavši da je ostavilo strašne posljedice na njega. Uz to, često je boravio u bolnici zbog mnogo operacija kičme, koljena i glasnica pa nije ni čudno što ga posljednjih godina ne vidimo ni na kakvom događaju.

Izvor: tabloid.hr

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti