Cenzura na TikToku: Uklonili Ellin „romantični“ video s mužem

Piše: Redakcija

Da ne shvataju svi uvijek njene šale, nedavno se uvjerila Ella Dvornik. Naime, njen šaljivi video, koji je objavila na TikToku, platforma je maknula, jer, čini se, krši njena pravila. A video je zaista bezazlen, jedan od onih šaljivih kakve Ella često objavljuje. I koji redovno oduševe pratitelje, a ni ovaj nije bio iznimka.

Objavila video na platformi pod nazivom – „Šta naša djeca misle da se događa“, koji na prvi pogled izgleda vrlo romantično. Iako je u stvari edukativan. Suprug Charles pruža ruku prema Ellinom licu, kao da će je pomaziti, a ona ga, čini se, poljubi u dlan… I to je, čini se, mimo pravila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Jer se u sljedećem trenutku vidi da Charles u ruci skriva slasticu koju je Ella pojela. Uz potpis „A evo i što se zapravo događa“. No, Ella se nije uzrujala zbog toga, nego je objavila video na svojem Instagram profilu, uz duhovitu opasku da je to način da pojede slatko, a da djeca ne vide i da je se slobodno zaprati za još roditeljskih savjeta.

Iako je Ella sama napisala na svojem profilu da ne zna zašto je video maknut, nije teško zaključiti razlog brisanja videa s platforme. No, neke platforme, čini se, ipak su fleksibilnije, pa pratitelji nisu ostali zakinuti za još jedno Ellino iskustvo.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti