Maja Šuput ima razloga za sreću: Niko sretniji od nas

Piše: Redakcija

Muzička industrija u cijelom svijetu od marta prošle godine snažno je pogođena Corona krizom. Kako svjetski tako i domaći muzičari preko noći ostali su bez stalnih prihoda, a troškovi su se nastavili nizati. Iako je nekima na početku odmor dobro došao, pandemija je uzela maha pa je većina pjevača nestrpljivo čekala trenutak kada će ponovno stati pred svojom publikom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

I došlo je i to vrijeme. Broj novozaraženih trenutno je sve manji, a muzičari su ponovno uhvatili mikrofon i popeli se na pozornicu. Među njima je, naravno, i jedna od najpoznatijih domaćih pjevačica, Maja Šuput Tatarinov koja je godinama unazad poznata i kao žena čije je gaže potrebno mjesecima prije rezervirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Ako je suditi po društvenim mrežama, Maja radi punom parom, a pratitelji su primijetili i kako nikada nije izgledala bolje. Za osmijeh od uha do uha svakako ima razloga s obzirom na to da je ostvarena i privatno i poslovno, a o povratku na pozornicu mjesecima je maštala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

-I opet sviramo. Niko sretniji od nas, sezona vjenčanja na najjače, napisala je Maja u opisu fotografije na kojoj pozora u atraktivnoj šljokičastoj haljini. Brojni obožavatelji brzo su zatrpali objavu pozitivnim komentarima, a većina se složila kako pjevačica izgleda besprijekorno. ‘Jako si lijepa. Naša najbolja pjevačica. Napokon’, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti