Cardi B otkrila tajnu: Trudna je!

Piše: L. B.

Cardi B u nedjelju je objavila da je trudna s drugim djetetom tokom nastupa uživo s Migosom na  dodjeli nagrada BET u Los Angelesu. Ona i njen suprug Offset  već su roditelji dvogodišnje kćerke Kulture .

Cardi B i Offset potajno su se vjenčali 2017. godine, prije nego što su se rastali 2018. nakon što je rodila te iste godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA 📍 SÈAN (@decole92)

Cardi B bila je nominirana za pet nagrada na ovogodišnjim BET nagradama: najbolja ženska hip hop izvođačica, najbolja saradnja (“WAP” ft. Megan Thee Stallion), video godine (“WAP” i “Up”) i nagrada Viewer’s Choice Award ( “WAP”). Ona i Megan Thee Stallion odnijele su kući nagradu za Video godine, iako se Cardi B nije pojavila na pozornici kako bi prihvatila nagradu, rekavši da je pretjerala.

Offset, kao dio Migosa, nominiran je za najbolju grupu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti