Megan Fox: Stalno plačem zbog djece, oni me uopće ne slušaju

Piše: Redakcija

Djeca Megan Fox (35) zasjenila su mamu tokom promocije filma ‘Till Death’ u emisiji Today. Naime, dok je glumica pokušavala pričati o filmu, njezini sinovi Noah Shannon (8), Bodhi Ransom (7) i Journey River (4)  ‘upali’ su u intervju, uvlačeći se i izlazeći iz kadra s vrlo malo skrivanja.

– Upravo su se probudili. Ovdje je 7:30. Dakle, probudili su se prije nekoliko minuta i jednostavno je to što jest. Ovo je područje dnevne sobe. I svi su sinoć zaspali na kauču, gledajući film. Pa, tek su se probudili – objasnila je Megan.

Megan se trudila zadržati ozbiljno lice, dok su njezini sinovi, koje dijeli s bivšim Brianom Austinom Greenom (47), nastavili s jutarnjim navikama. – Evo još jednog. Moraš puzati – rekla je Fox dok je Journey trčao pokraj nje.

– Voljela bih da postoji način, sigurna sam da se mnoge mame tako osjećaju, gdje biste ih mogli, svako malo tokom dana, vratiti ih u razdoblje kada su imali dvije, tri godine – rekla je glumica o svojoj djeci.

– Teško je gledati kako odrastaju tako brzo. Zapravo se puno borim s tim, stalno plačem zbog toga, jer odrastaju tako brzo- priznala je Fox.

– U mom telefonu ću imati njihove slike kad su bili mlađi i teško je to gledati. Bolno je nešto voljeti. Ali imam tri dječaka. Oni su urnebesni. Uopće me ne slušaju – priznala je Fox.

Također se osjećam kao da se, bez obzira koliko ste angažirani ili koliko ste se trudili u to vrijeme, uvijek se osvrćete unazad i kažete: ‘Mogla sam biti prisutnija’ ili ‘Nadam se da sam bila zahvalna na ovome dok sam bila u tom trenutku, jer taj trenutak više nikad neću dobiti nazad’ –  nastavila je Megan pokazujući na svoju djecu u pozadini.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti