Ponosna Maja Šuput: Bloom priča na svom jeziku

Piše: Redakcija

Da joj se rođenjem sinčića Blooma promijenio cijeli svijet, 41-godišnja Maja Šuput ne skriva. Otkako je 17. marta ove godine stigao na svijet, Bloom je u potpunosti zaokupio pažnju roditelja, mame Maje i tate Nenada, pa ponosna mama svakodnevno putem Instagrama dijeli dogodovštine s mezimcem na koje nisu imuni ni njeni mnogobrojni obožavatelji. Ne čudi stoga ni kako su pitanja na posljednjem Instagram asku kod Maje bila usmjerena upravo na dječaka koji je sa samo tri mjeseca već prava internet zvijezda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

‘-Bloom djeluje kao predobra beba. Plače li on uopće, budi li se noću? Imaš li teških trenutaka kao majka, upitao je Maju neko od obožavatelja na što je ona iskreno odgovorila i priznala kako bi svako poželio bebu kao što je njein sin.

-Beba je za poželjeti. Samo se smije, priča na svom jeziku i spava od 21 sat do šest. Probudi se samo za klopicu i na zadnjem gutljaju već spava, otkrila je Maja.

Također, s obzirom na to da porodica posljednje sedmice provodi na jadranskoj obali gdje uživaju u čarima prvog ljetovanja s tromjesečnim Bloomom, mnoge je zanimalo i kako mališan reagira na vodu.

-Još je premali za bazen, ali ga brčkamo u čamcu i malo je reći da ne želi van iz vode, pohvalila se pjevačica.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još