Jill Biden dobila naslovnicu koju je Melania mnogo željela

Piše: Redakcija

Jill Biden završila je na naslovnici Vogueovog izdanja za avgust.

Prva dama SAD-a na naslovnici nosi plavu haljinu cvjetnog uzorka s potpisom Oscara de la Rente. Fotografija je nastala na balkonu Bijele kuće. Biden je tek treća američka prva dama koja se pojavila na naslovnici prestižnog časopisa.

Prva je bila Hillary Clinton. Druga je bila Michelle Obama koja je naslovnicu dobila čak tri puta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Melania Trump jako je željela biti treća, ali to joj nikad nije uspjelo. Snimka koja je procurila prošle godine otkrila je da se Melania nadala da će biti na naslovnici septembarskog izdanja Voguea 2018. godine. Tu je naslovnicu dobila Beyonce, a Melania je tad burno reagirala.

– Anna je dala septembarsku naslovnicu, cijelu, cijelu, sve, Beyonce. Zaposlit će crnog fotografa i to će biti prvi crni fotograf ikad koji snima naslovnicu Voguea – rekla je tada iznenađena Melania saradnici.

– Šta? To je ludo – komentirala je njena tadašnja suradnica, na šta je Melania odgovorila: “Tako sam čula.”

Snimku tog razgovora kasnije je objavio BBC News.

Urednica Voguea Anna Wintour jednom prilikom je i sama dala naslutiti da Melania kao prva dama nikad neće dobiti naslovnicu.

– Naslovnica modnog magazina Vogue ne definira gospođu Trump s obzirom na to da se na njoj pronašla puno prije obnašanja funkcije prve dame. Njezina uloga prve dame Sjedinjenih Američkih Država i sve što čini mnogo je važnije od neke površne fotografije i pokrića. Ovo samo dodatno pokazuje koliko je industrija modnih časopisa pristrana i pokazuje koliko je Anna Wintour nesigurna i uskogrudna – poslala je nakon toga saopćenje Melania.

Melania Trump jednom je ipak dobila naslovnicu Voguea, ali ne kao prva dama. Bilo je to prije vjenčanja s Trumpom, 2005.godine. Njezino pokazivanje vjenčanice prije vjenčanja tada su mnogi prozvali vrhuncem neukusa.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti