Sloboda Mićalović trudna?

Piše: Redakcija

Sloboda Mićalović je već trinaest godina u sretnom braku sa kolegom i suprugom Vojinom Ćetkovićem. Kćerke Vera i Mila došle su kao kruna ljubavi i otjelotvorenje sreće, a sada se sumnja da je Sloboda Mićalović ponovo trudna.

Naime, glumica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju, koja je u prvi mah pokrenula brojne komentare. I dok su neki komentarisali njenu prirodnu ljepotu, vitak stas i obline koje je iscrtala plava haljina, bilo je i onih koji su primijetili i zapitali se – Da li je Sloboda Mićalović trudna?

Na objavljenoj fotografiji se čini da se trudnički stomak nazire. Iako je sve samo optička varka, a vjetar se poigrao njenom dugom haljinom, bilo je i brojnih fanova, koji su poželjeli da Slobodu ponovo vide sa trudničkim stomakom, jer je poznato koliko je brižna i posvećena mama.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti