Mahir Mulalić održao spektakularan koncert u rodnoj Gračanici

Piše: I.J.

Mladi bh. pjevač i ovogodišnji pobjednik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Mahir Mulalić održao je sinoć spektakularan koncert u svojoj Gračanici.

Mahir je žiri, ali srca publike osvojio svojim izuzetno kvalitetnim nastupima i vokalnim sposobnostima, a kakvu armiju fanova ima potvrđuje i na hiljade okupljenih sugrađana na platou ispred Gradske uprave Gračanice koji su dočekali pobjednika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Nakon što je kročio na scenu Mulalić nije mogao sakriti emocije, a pobjednički nastup obogatio je brojnim hitovima poput „Bosnom behar probeharao“, „Kad zamirišu jorgovani“, „Neka me ne bude“…

Pobjednik „Zvezda Granda“ podršku je imao i u svojoj mentorici Mariji Šerifović, zatim pobjednici prošle sezone takmičenja Džejli Ramović, Mirzi Selimoviću, popularnom pjevaču Amelu Ćuriću,  kao i drugim finalistima ovogodišnje sezone koji su se na bini pojavili kao specijalni gosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Elma (@mademoiselleellma)

Nebo iznad Gračanice obasjao je i vatromet, a mentorica Marija nije mogla sakriti ponos.

-Kada vjeruješ.. Pobjednik zaslužuje sve, napisala je.

Nakon održanog koncerta i još uvijek pod utiscima šarmantni Mahir se zahvalio svojim Gračanlijama.

-Samo ću reći… Gračanica!!, napisao je Mulalić uz fotografiju na hiljade okupljenih sugrađana.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti