Zeta-Jones i danas je prelijepa, ali Michael je sušta suprotnost

Piše: Redakcija

Posljednjih nekoliko sedmioca holivudski bračni par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas provode u svom španskom domu na Majorci. Iako su tokom godina mnogi željeli da ih rastave, stalno se pozivajući na njihovu razliku u godinama, i nakon 21 godinu braka zaljubljeni su i dalje, a to je pokazala glumica nizom zajedničkih fotografija nastalih na odmoru u Španiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Riječ je o nizu na kojem prvo ozbiljno poziraju, potom se ljube, a zatim se smiju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michael Douglas (@michaeldouglas.fan)

Uz to je napisala:

“Ono kada se loš selfi dogodi dobrim ljudima…ili, možda i ne tako loš, ali ni ne tako dobri.”

A da im odmor itekako godi, jasno je vidljivo upravo na tim fotografijama. Kuću s deset spavaćih soba, koja se nalazi u selu Valdemosa, pokušavali su da prodaju punih sedam godina, a onda su je 2018. godine sklonili iz prodaje i odlučili u njoj da uživaju što više mogu. Inače, tu kuću je Douglas kupio 1989. godine za 3,5 miliona dolara, tadašnjoj supruzi Diandri, a čak i nakon razvoda dogovorili su se da će dijeliti kuću po šest mjeseci svake godine.

Izvor: Stil

(M. K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti