Angelinu i The Weeknda opet “uhvatili” skupa

Piše: Redakcija

Nakon što su pred manje od mjeseca zajedno viđeni na večeri, par je bio na koncertu i tako su potakli dodatne glasine da bi iza njihovog sastanka moglo biti više od poslovnih dogovora.

Glumica Angelina Jolie još uvijek zbog bivšeg supruga Brada Pitta redovito ide na sudove, a njihova rastava traje još od 2016. godine. Ipak, neki smatraju kako je Angelina konačno pronašla novu ljubav.

Navodno je večera bila poslovnog tipa i raspravljali su kako da pjevač otpočne svoju filmsku karijeru u Hollywoodu.

– Oni su samo prijatelji, ali ko zna mogli bi biti i nešto više u budućnosti. On ne skriva da mu se Angelina sviđa već dugo vremena – rekao je upućeni izvor za The Sun.

Sada je par ponovo viđen na privatnom koncertu u Los Angelesu, navodi Instagram profil Deuxmoi. Odvojene fotografije Angeline i The Weeknda osvanule su i na neslužbenom Twitter profilu, koji obavještava o najnovijim vijestima vezanim uz pjevača.


Abel je u grupi prijatelja, dok glumica sjedi s kćerima Zaharom (16) i Shiloh (15).

Twitter

Na fotografijama s Instagrama, pjevač i Angelina također nisu zajedno. Vidi se kako pjevač gleda u daljinu, a Angelina se smiješi kameri.

Izvor:24.sata

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti