Sarah Jessica Parker šokirala izgledom na snimanju nove epizode

Piše: Redakcija

Američka glumica Sarah Jessica Parker je uslikana na snimanju nove epizode serije “Seksi i grad”, pod nazivom”And just like that”, a mnogi komentiraju u da je glumica koja tumači čuveni lik Kerry odjednom ostarila i da se dosta promijenila u posljednje vrijeme.

Naime, Sarah je prošetala u prugastom kombinezonu i roze mantilu, a djelovala je veoma umorno.


Ni traga od zavodnice kakva je bila”, “Nešto je baš umorna u licu”, “Šta se njoj odjednom dogodilo?”, “Gdje je nestala slatka Kerry“, “Mislim da su je ofarbali za potrebe snimanja“, glasili su komentari fanova.

Sarah je kosu vezala u rep i ovom prilikom nije djelovala baš sretno.

Podsjetimo,glavne glumice čuvene serije i filmova “Seks i grad”, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis poslije 11 godina ponovo su prošetale New Yorkom. Povod je snimanje i nastavak popularne serije koja će imati 10 epizoda i zvaće se “I te kako”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OTV_Music (@otv_music)


Izvor:Telegraf

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti