Bella Hadid: Spektakularna haljina koja će sigurno još godinama biti na listi najljepših

Piše: Redakcija

Nakon što se prošle godine raskošne premijere i zabave nisu održavale, ove godine glamur se na velika vrata vratio u Cannes. Crvenim tepihom filmskog festvala prošetale su brojne slavne dame koje su pažnju, kao i uvijek, privlačile i svojim modnim odabirom.

U grad na Azurnoj stigli su i supermodeli, a najviše pozornosti privukla je Bella Hadid sa svojom odvažnom kreacijom iza koje stoji dizajner Daniel Roseberry. Haljina je dio jesenske kolekcije modne kuće Schiaparelli.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 😍😘😍 (@insta_world_of_fashion)

Osnovu kreacije čini crna haljina s podstavljenim ramenima i u potpunosti otkrivenim dekolteom. Tu je na scenu stupila prava zvijezda kombinacije – upečatljiva zlatna ogrlica, skultpura za koju je zaslužan Roseberry.

Ovakav nakit postao je zapravo njegov zaštitni znak od dolaska u legendarnu fancusku modnu kuću. Dizajnirana tako da nalikuje ljudskim plućima, ova ogrlica izrađena je od pozlaćene mjedi i postavljena preko otvorenog dekoltea.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli TREND BOARD (@trend.board)

Bella Hadid u Cannes je tako odlučila doći u jednoj od najupečatljivijih kreacija iz nove kolekcije. No, to nije nikakvo iznenađenje jer i inače ima naviku podupirati dizajnere koje lično smatra uzbudljivima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Magazin1com (@magazin1com)

Izgled o kojem će se pričati danima lijepa Bella upotpunila je sandalama na visoku potpeticu, bogatim modnim dodacima i kosom podignutom u punđu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli fashionstyle (@fashionstyle._.graphy)

Inače, ovo izdanje odabrala je za dolazak na prikazivanje filma “Three Floors” italijanskog reditelja Nannija Morettija.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

 

 

Pročitajte još