Georgina Rodriguez trudna?

Piše: Redakcija

Već se neko vrijeme priča o mogućem bračnom životu nogometaša Cristiana Ronalda i njegovom odabranicom Georginom. Iako par nikako da potvrdi zaruke, nagađanja o istim ne prestaju. Dok se to ne potvrdi, nakon posljednje Georginine objave, počelo se pričati o dolasku prinove. Uz njihovu djecu, zajedničku dvogodišnju kći Alanu i djecu koju je nogometaš dobio preko surogat majke, desetogodišnjeg Cristiana Juniora i trogodišnje blizance Evu i Matea, ovo bi im bio pravi poklon.

Naime, Georgina je zaintrigirala javnost posljednjom fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama, a potom je istu izbrisala. Riječ je o fotografiji u bikiniju, zbog koje su obožavatelji sada uvjereni da je 27-godišnja ljepotica trudna. Pokazala je svoje zanosno tijelo, a u prvom planu je bio stomak, koji se doimao kao trudnički. Je li ovo skrivena poruka s godišnjeg odmora, pitali su se fanovi prije nego je Georgina izbrisala fotografiju.

Podsjetimo, Georgina i Ronaldo upoznali su se prije pet godina toekom revije modnog dvojica Dolce & Gabbana u Madridu. U novembru 2016. godine par je prvi put viđen u javnosti u Disneylandu u Parizu te nisu skrivali nježnosti.

Inače, Georgina je spremna svoj život dijeliti još više s javnosti, posebice onim dijelom koji će pratiti njezn reality show. Ovaj reality show zamišljen je kao format koji svakodnevno prati život mlade Argentinke, a gledatelji će imati priliku gledati i kako izgleda njen život s proslavljenim nogometašem. Ova zanosna influencerica i buduća reality zvijezda sretnu vijest odmah je podijelila sa svojim pratiteljima.

Njen put do uspjeha nije bio lagan. Prije nekoliko godina, Georgina je doputovala u Bristol kako bi usavršila engleski jezik i pronašla posao. Kako je kasnije priznala, prvo je radila kao čistačica i to joj nije predstavljalo problem. Kada je skupila dovoljno novca, preselila je u Madrid u kojem je živjela sa sestrom studenticom, a budući da je novac i dalje bio veliki problem, zaposlila se u Guccijevom dućanu gdje ju je sudbonosnog dana 2016. godine upoznao Cristiano Ronaldo. Navodno mu se toliko svidjela da je svaki put kad bi posjetio dućan, tražio da mu upravo ona pomaže pri odabiru skupocjenih ‘krpica’.

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti