Rijedak prizor, Blake Lively u šetnji sa svoje tri kćerkice

Piše: Redakcija

Blake Lively i Ryan Reynolds jedan su od najomiljenijih holivudskih parova, a možete li vjerovati da je od njihovog vjenčanja prošlo gotovo deset godina?! Par ima i tri kćerke, a već godinama slove za jedan od najslađih, najstabilnijih i najljepših parova u Hollywoodu. Upravo je sada s kćerkicama glumica viđena na ulicama New Yorka u šetnji, a ovaj se prizor toliko rijetko viđa da su ga paparazzi momentalno zabilježili.

Blake Lively & Her 3 Daughters Stroll New York City In A New Photo –  Hollywood Life

Foto: Hollywood life

Zvijezda serije “Gossip Girl” s holivudskim miljenikom Ryanom Reynoldsom upoznala se 2010. na setu filma “Green Lantern”. Ipak, među njima je zaiskrilo tek kasnije. Naime, tada je Ryan još uvijek bio u braku sa Scarlett Johansson, dok je Blake bila u vezi s Pennom Badgleyem, kolegom iz serije “Tračerica”. Ipak, krajem iste godine Ryan je podnio zahtjev za razvod braka, dok je Blake prekinula vezu. Glumica je ljeto 2011. provela u zagrljaju holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, ali očito im nije bilo suđeno. Dio 2011. Ryan i Blake su promovirali film, a na premijeri su djelovali poprilično bliski. U intervjuu kojeg je dao godinama kasnije, glumac je opisao jedan dvostruki spoj na kojem su bili.

– Tada smo bili prijatelji. Sjećam se da smo godinu nakon ‘Green Lanterna’ oboje bili sami. Otišli smo na dvostruki spoj. Ona je tamo bila s drugim tipom, a ja s drugom djevojkom. To je bio najneugodniji spoj (iz naše perspektive) vjerovatno zato što su među nama frcale iskre – otkrio je Ryan. I ostalo je historija. Ljubav, trolanje i puno djece – to je njihov recept za dobar brak.

Izvor: tabloid.hr

(L.B.)

Pročitajte još