Hana Hadžiavdagić nakon deset godina braka rekla „DA“ drugi put istom muškarcu

Piše: I.J.

Jedna od najpopularnijih influenserica Hana Hadžiavdagić Tabaković i suprug Tarik Tabaković prije nekoliko dana proslavili su desetu godišnjicu braka te tim povodom priredili spektakularno vjenčanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

-Naših #10 godina, naše #OpetNajljepša i #MužPuž vjenčanje koje nikada nismo imali, naša obnova zavjeta ispred najbližih prijatelja koji su obilježili naše zajedničke godine jer oni su više od prijatelja…oni su naša obitelj i sreća – napisala je Hana, a potom i otkrila čime ju je suprug Tarik osvojio.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

– Kada me pitaju čime me osvojio…na ovim fotkama krije se odgovor na to vječno pitanje – stoji u opisu.

Zabava je trajala i iza ponoći, a oduševljeni gosti poštovali su dress code i obukli bijelo što je naobično za vjenčanja, ali Hana kako često ističe i sada je potvrdila kako ne mari za pravila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Kada smo Hanu u nedavnom velikom intervjuu za naš magazin  upitali u čemu je tajna njenog uspješnog braka, u naš razgovor uz smijeh se uključio Tarik:

– Moji debeli živci – našalio se, a Hana nadovezala:

– Šalu nastranu, za mene stvarno treba imati debele živce, jer sam žena koja ne podnosi sputavanja u bilo kojem smislu. Mnogo volim slobodu i kada kažem slobodu, mislim na to da odem s prijateljicama na put, da odem na poslovno putovanje, da ne moram svog muža pitati, moliti da mi da novce, da me pusti, da mu se konstantno moram javljati i sl. Žena sam koja najviše na svijetu voli svoju slobodu i u svemu tome je, zapravo, najvažnije biti iskren i imati povjerenje. Kad imaš taj mir, imaš sve na svijetu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti