Glumica Bojana Ordinačev otkrila spol bebe

Piše: Redakcija

Vijest da je Bojana Ordinačev trudna oduševila je domaću javnost. Glumica koja svoj emotivni život već dugo krije od javnosti ipak je podijelila fotografiju trudničkog stomaka i svima jasno stavila do znanja da se sprema za najveću životnu ulogu.

Iako o svom emotivnom izabraniku ne govori javno, detalje svoje trudnoće ipak je odlučila da podijeli sa pratiocima na Instagramu, koji joj iz dana u dan pružaju sve više podrške i ljubavi.

Naime, lijepa glumica Bojana Ordinačev otkrila je spol bebe a svoje oduševljenje podijelila je u emotivnom videu na društvenoj mreži Instagram.

– Lijep način da saznate kog je spola vaša beba, još ljepši da je zdrava – napisala je ona, a kada su iz kutije izleteli plavi baloni, njenim lice proširio se nevjerovatan osmeh. Glumica očekuje sina.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti