Jeleni Rozgi majčinstvo odlično pristaje

Piše: Redakcija

Harizmatična pjevačica Jelena Rozga bila je na ručku u zagrebačkom restoranu. Pop zvijezda je bila u društvu svojih prijatelja i slavila povratak nastupima, nakon što je imala uspješan koncert u Sloveniji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)


Naime, odlično raspoloženje atraktivne pjevačice prepoznalo je i maleno dijete koje je u tom trenutku poželjelo biti u njenom naručju.

story press

Jelena se grlila, igrala i ljubila s bebom, a na profilu restorana na društvenim mrežama njena fotografija iznenadila je njene najvjernije fanove i zbog neočekivanog izdanja pjevačice, a u estoranu u kojem je pjevačica bila, čuli su se komentari da joj majčinstvo dobro pristaje.

Rozga je u medijima naglašavala koliko zapravo voli djecu i koliko je brižna tetka svojim nećacima, 21-godišnjoj Lei i osmogodišnjem Noi.

– Naravno da se želim ostvariti kao majka i imati porodicu, ali kad bude, bit će’, obrazložila je  i dodala da misli da se majčinstvo i karijera, uz dobru organizaciju, daju se uskladiti, kazala je svojevremeno Jelena za medije.

 

Izvor:story.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti