Sabrina Tubić nikad ponosnija: Slavlje za tromjesečnu Daneen

Piše: Dž. S.

Bosanskohercegovačka blogerka i influenserka Sabrina Tubić, koju su mediji prozvali „Bosanskom Kim Kardašijan“ sa suprugom Dinom Tubićem  je od 2017. godine. Uspješna blogerka sada živi i radi u Dubaiju, a nedavno je postala majka preslatke djevojčice kojoj su dali ime Daneen. No, ona je sada proslavila tri mjeseca od rođenja malene D, a na svom Instagram profilu objavila je preslatke fotografije.

-3 mjeseca danas❤️🎂 Rasteš brzo baby D, napisala je influenserka prije dva dana u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)


Pratitelji su oduševljeni bebicom i njenim outfitom, a usljedile su i brojne čestitke.

„Preslatko“ Koji sadak outfit, a o Daneen da ne pričam“, “Pile malo“, “Zar je već tri mjeseca”, “Slatkica”, samo su neki od komentara.

Sretni par ne krije sreću otkako su se ostvarili u ulozi roditelja, pa tako Sabrina često objavljuje fotke svoje porodice, i veoma je aktivna na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic (@sabsi_t)


 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti