Ova misteriozna crnka slomila je Damianovo srce

Piše: Redakcija

Za fatalnim Talijanom Damianom Davidom prije nekoliko mjeseci poludjele su žene širom svijeta. Ovaj roker na prvu ne izgleda poput holivudskih glumaca koji žene obaraju isklesanim torzom, plavim okicama i savršenom frizurom. Damiano voli šminku, usku odjeću, ponekad nosi torbice i štikle, a iz kuće ne izlazi bez nalakiranih noktiju. I bez obzira na to – žene ga vole.

Naravno, brojne fanove zanima i njegov ljubavni život o kojem se ne zna mnogo. Poznato je samo da je u sretnoj vezi s atraktivnom influensericom Giorgia Soleri koju samo na Instagramu prati više od 150 hiljada ljudi, svoju ljubav ne eksponiraju na društvenim mrežama, a u posljednje četiri godine objavili su samo jednu zajedničku fotografiju.

No, mnogi ne znaju kako je prije Giorgine postojala još jedna djevojka i to ona koja mu je slomila srce. Riječ je o crnokosoj Lucreziji Petracca s kojom je bio u ljubavnom odnosu do 2017, tačnije sve do trenutka kada se rock bend Maneskin prvi put pojavio u emisiji ‘Ja imam talent’.

Samozatajnoj Talijanki nisu odgovarale kamere i reflektori s obzirom na to da se godinama borila s depresijom i nije bila spremna okrenuti svoj život za 180 stepeni. Djevojci su smetale i hiljade fanova koje su ludjele za njim i pratile ga u stopu, ali i prisan odnos s basisticom benda Victorijom. Lucrezija je ubrzo i nestala s društvenim mreža, a izvor blizak bivšem paru kaže kako je Damiano mnogo pjesama posvetio bivšoj djevojci koja mu je slomila srce.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još