Glumica na pragu pete decenije fotografijom u bikiniju zapalila internet

Piše: I.J.

Iako je u petoj deceniji, Sofija Vergara (49), izgleda bolje od duplo mlađih kolegica, a njen izgled na pragu jubilarnog rođendana mnogi smatraju čistim savršenstvom.

Kolumbijsko-američka glumica pozirala je pred ogledalom u ružičastom bikiniju i pokazala zavidnu figuru. Brojne svjetske face komentarisale su Sofijinu ljetnu fotku, a srbijanska manekenka Sofija Milošević također nije krila oduševljenje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

– O moj Bože – napisala je Miloševićeva uz nekoliko emotikona vatre.

Podsjetimo, zvijezda “Moderne porodice” prošle je godine završila na vrhu Forbsove liste najplaćenijih glumica na svijetu, predvodeći televizijske glumice u godini kad su kina zapala u krizu. Vergara, koja je trenutno jedna od članica žirija u emisiji “America’s Got Talent”, zaradila je neverovatnih 43 miliona dolara u posednjih 12 mjeseci u plati i angažmanima.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti