Bikovićeva djevojka Arina iznijela skandalozne optužbe: Miloš je egocentrična osoba, sebičan je i misli samo na sebe

Piše: Redakcija

Raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića, baš kao i njihova veza odigrao se daleko od očiju javnosti. Ipak, lijepa plesačica nije mogla da stavi tačku na ovu priču, a da prije toga ne iznese svoju stranu istine.

Prošlo je nešto više od tri meseca od kada je u javnost procurila vijest da se Miloš sa novom djevojkom Arinom Vološinom pojavio na večeri magazina “InStyle” tokom Filmskog festivala u Moskvi. Mediji su brujali o novoj ljepotici koja je zavela trenutno najpoželjnijeg glumca sa domaće javne scene.

Ipak, raskid Arine Vološine i Miloša Bikovića nije mogao da prođe u tišini, jer je lijepa plesačica odlučila da otvoreno istakne šta se zapravo događalo u njihova četiri zida. Svoju stranu priče, uz zajedničku fotografiju objelodanila je na “Instagramu”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ᎯℜíℕᎯ💋 (@arinavoloshina)

-Više od godinu dana nisam živjela svoj život, jer sam bila u vezi sa Milošem Bikovićem. Morala sam da razmišljam o njegovom imidžu, ugledu, ali nažalost slika na ekranu ne odgovara onoj u stvarnosti. Posebno je zabrinjavajuće što čovjek na svakom koraku spominje Boga. Gajila sam posljednju nadu da u njemu postoji nešto ljudskosti, ipak 31. jula iluzija se raspršila. Bio je izuzetno grub. U početku, kada se pojavila informacija da smo zajedno, predložila sam da to demantujem, a on je rekao da ako su mediji već shvatili da smo zajedno, nećemo se više skrivati. Ipak, kada se sve saznalo, promjenio se prema meni, udaljio se, ohladio, a ja sam slušala sve što mi govori – napisala je i dodala:

– Danas mu više nisam djevojka pa mi je mnogo lakše da govorim o svemu, nema više potrebe za nagađanjima. Umorna sam od prijetnji, negativnih komentara i osuda. Njegov egocentrizam prešao je sve granice, a vrijednosti koje toliko ističe za njega su nepoznanica. Vidi samo sebe, ne poštuje vreme, rad, trud, pa ni zdravlje drugih ljudi. Osjećaji odgovornosti i krivice za njega su najstrašniji, jer ga to guši. Tada morate misliti o njemu, a ne o sebi i svom životu. Okolnosti u kojima smo se našli pokazale su pravu unutrašnjost njegovog bića – završila je svoju ispovjest Arina.

Sada nema sumnje da je Miloš Biković ponovo slobodan. Ipak, u redovima punim gorčine, koje je javno ispisala Arina, ostaje odjek priče, koji vapi za drugom stranom, onom koju može ispričati samo Miloš Biković.

Izvor: Story.rs

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti