Severina u izazovnoj haljini, fanovi komentiraju da je savršena

Piše: Dž. S.

Severina je još jednom oduševila svojim modnim izdanjem. Naime, pjevačica je objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Pozirala je u provokativnoj  crvenoj haljini, otvorenih leđa, a sudeći po objavama na društvenoj mreži Seve ne skida osmijeh s lica i uživa na Ibizi.

-Ispred mene DJ, napisala je kratko u objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)


Ispod fotke nizali su se komentari, a pjevačica je dobila pohvale na račun izgleda.

„Jedinstvena i zauvijek najljepša“, „Ljepotica“, Wow“, „Predivna si“, „Prelijepa kao uvijek“, “Savršena”,samo su neki od komentara njenih pratitelja.

Podsjetimo, Severina je nedavno rastužila mnoge objavom, koju je posvetila svom sinu Aleksandru.

– 20 mjeseci je prošlo od kada je moj sin iseljen iz svoga doma, u kojem je mirno živio 7 i po’ godina… Bez pitanja, grubo, isti dan… I izbjeglice iseljavaju s njihovim majkama… U ovih 30 godina koliko pjevam, više su me objavljivali ljudi sa svojom djecom, nego što sam ja objavila fotografija sa svojim djetetom. Ne kao Severina, nego kao ponosna mama. To mi je zabranjeno pa vam poklanjam pjesmu sa Zagrepčankama i dečkima… Hvala svima na podršci, napisala je tada ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti