Kim Kardashian pozirala u bikiniju, fanovi je kritizirali

Piše: Dž. S.

Najpoznatija rijaliti zvijezda Kim Kardashian podijelila je fotografiju s pratiteljima na Instagramu. Naime, Kim je pozirala na plaži u mini bikiniju, te istakla obline.

Kao i uvijek dobila je brojne pohvale, no neki od fanova tvrde da koristi Photoshop i da je pretjerala sa uređivanjem svojih fotki na društvenim mrežama.

Njena objava skupila je više od pet miliona lajkova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


“Možeš priznati da si fotošopirala fotku”, “Prava si profesionalka za uređivanje fotografija”, “Ovo je totalno fotošopirano”, neki su od komentara.

Inače, Kim je poznata po eksperimentisanju i teži ka savršenstvu. Mnogo ulaže u svoj izgled, želeći izgledati što bolje. Voli privačliti na sebe pažnju raznim odjevnim kombinacijama i provokativnim fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti