Glumica prohodala pet mjeseci nakon nesreće: “Noga mi više nikada neće biti ista”

Piše: Redakcija

Glumica Ashley Judd objavila je nekoliko snimaka na svom Instagram profilu u kojem je napisala kako je prohodala nakon pet mjeseci poslije teške nesreće koju je doživjela u Kongu. Ashley je zadobila prijelom noge, te otkrila detalje oporavka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)


-Moja noga više nikada neće biti ista. Došla sam daleko i preda mnom je nevjerovatan život. Bilo je svega, od osmosatne operacije do iscrpljujuće fizikalne terapije. Zahvalna sam svima koji su mi pomogli u liječenju. Posebno sam se trudila zbog svoje porodice i partnera, napisala je u objavi.

Niz snimki koje je objavila vidi se napredak slavne glumice koja šeta u prirodi.

Bez moje braće i sestara iz Konga unutrašnje krvarenje vjerovatno bi me ubilo i izgubila bih nogu. Budim se plačući u znak zahvalnosti, dirnuta zbog svake osobe koja je doprinijela nečemu što je dalo život i spasilo duh tokom moje iscrpljujuće 55-satne odiseje”, napisala je tada na društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Judd (@ashley_judd)


Podsjetimo, Judd je jedna od prvih žena koja je u novembru 2017. javno optužila Harveya Weinsteina za seksualno uznemiravanje. Holivudskog producenta ovaj je skandal koštao braka, a morao je rasprodati i neke nekretnine kako bi mogao lakše podnijeti troškove adovkata i brojnih suđenja.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti