Glumica objavila emotivnu poruku i otkrila da se razvodi

Piše: Redakcija

Glumica Kate Bosworth na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj se ona i njen suprug Michael ljube. Mnoge je iznenadila objavom. Naime, emotivnom porukom saopćila je javnosti da se rastaje od  dugogodišnjeg partnera.

– Početak je često najbolji dio ljubavi. Vatromet, magneti, pobuna – atrakcija. Početak signalizira široko otvoreno područje mogućnosti. Podijelite hamburger s nekim kad se zaljubite i možete sretno umrijeti znajući da vam je ovo posljednji obrok. Kupite bocu viskija. Pustite tu savršenu pjesmu na džuboksu i zaplešite s nekim koga poznajete cijeli život, iako ste se upoznali prije nekoliko minuta – započela je glumica opis fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)


– Svi se bojimo kraja. Da izgubimo ono što imamo jer smo dobili ono što smo htjeli. Biti vezan uz očekivanje ishoda. Što ako se odlučimo ne bojati, nego voljeti. Ako je taj najosjetljiviji posljednji treptaj plamena postao potpuno druga vrsta peći.Možda će nekima ovo zvučati čudno, drugima romantično. Za nas: ovo je istina – dodala je.

– Srca su nam puna jer nikada nismo bili toliko zaljubljeni i duboko zahvalni jedno za drugo kao što to činimo u ovoj odluci o razdvajanju. Zajedno, tokom posljednjih deset godina, Michael i ja smo svaki put odabrali ljubav. Danas se čvrsto držimo za ruke kao što smo zapleli prste na dan našeg vjenčanja. Naše oči gledaju dublje jedno u drugo, sada s više hrabrosti. U procesu otpuštanja priznali smo da naša ljubav nikada neće prestati. Veza jednostavno ne nestaje. Ljubav se produbljuje, srce se širi. – napisala je Kate, te dodala da unatoč razdvajanju ona i Michael nastavljaju surađivati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Bosworth (@katebosworth)


Znamo da stižu pozivi u 4 ujutro. Pjesme će se razmjenjivati ​​radi komuniciranja samo onoga što pjesme mogu. Smijemo se dok planiramo sljedeći zajednički film i uzbuđeni smo što možemo podijeliti našu najnoviju suradnju. Vjerujemo da su najepskije ljubavne priče one koje nadilaze očekivanja. Naša najveća čast bila je doživjeti ljubav ovako, i nastaviti se čuditi ljepoti evolucije ljubavi. Ono što se događa kad nečemu dođemo do kraja i shvatimo … tek smo na početku. – zaključila je, a brojni pratitelji su joj u komentarima izrazili podršku.

Izvor:24.sata hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti