Novi detalji scenarija Sex and the Cityja: Umire jedan od glavnih likova

Piše: Redakcija

Snimaju se novi nastavci serije Sex and the City, a u javnost isplivavaju novi detalji.

Povratak slavnog Face potvrdila je i sama Sarah Jessica Parker koja je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i oduševila fanove serije, ali vijest koja je procurila sa seta vjerovatno ih neće toliko oduševiti.

Naime, Daily Mail prenosi da im je izvor blizak ekipi serije otkrio da će neko od bitnih likova umrijeti u prvoj epizodi, što je pokrenulo nagađanja o tome ko bi to mogao biti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Neki misle da je riječ o Faci, dok drugi vjeruju da se radi o liku Samanthe, budući da je glumica Kim Cattrall odbila sudjelovati u novim nastavcima.

Izvor tvrdi da producentica Sarah Jessica Parker želi “potresti publiku i pokazati im nešto drugačije od onog na što su navikli u prethodnim epizodama, nešto gdje se svašta može dogoditi i svako može otići, baš kao i u pravom životu”.

“U prvoj epizodi fanovi će se iznenaditi kad umre jedan od važnih likova. Oni koji znaju o kome se radi, govore o tome kao o ‘velikoj smrti'”, tvrdi izvor.

Izvor: Index.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti