Slavna glumica smršala više od 30 kila kako bi jednog dana postala majka

Piše: Redakcija

Poznata američka glumica Rebel Wilson(41) u posljednjih godinu dana izgubila je više od 30 kilograma zahvaljujući redovnom vježbanju i raznim promjenama u načinu života, piše Daily Mail.

Na Instagram profilu glumica je podijelila fotku iz Francuske, gdje se trenutno nalazi na odmoru i pratiteljima pokazala sjajnu figuru u maloj crnoj haljinici dok ispija šampanjac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)


Rebel je izgledala apsolutno besprijekorno dok je pozirala ispred bazena s prijateljicom Lisom Ruben.

Naime, Rebel je nedavno otkrila da se na dijetu odlučila zbog toga što su joj doktori rekli da će tako imati veće mogućnosti da ostane trudna.

Iako je u početku bila uvrijeđena što su joj to rekli, njihovi komentari bili su joj motivacija da krene živjeti zdravo.

– Ispočetka nisam to radila zbog sebe već sam mislila na to dijete i njegovu kvalitetu života. To razmišljanje me i pokrenulo – rekla je jednom prilikom Rebel.

Izvor: 24sata.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti