Kao da nikad nije postojao: J.Lo izbrisala sve fotke?

Piše: Redakcija

Nakon nekoliko mjeseci Jennifer Lopez je odlučila da izbriše sve tragove veze s bivšim partnerom Alexom Rodriguezom, te je tako uklonila sve fotografije koje su bile na njenom profilu na Instagramu koje je imala s njim do nedavno.

Latino diva također je prestala pratiti svog bivšeg zaručnika na društvenim mrežama.

Obožavatelji su prvo primijetili da nedostaju fotografije na kojima je bio bivši par, uključujući i skup fotografija koje su snimljene u blizini zgrade Capitol u Washingtonu, DC, gdje su bili na proslavi inauguracije predsjednika Joea Bidena.

Jennifer i Alex prvi put su se upoznali još 2005. godine, ali tek je u martu 2017. prvi put javno objavljeno da je par zaljubljen.

Alex je vezu potvrdio kasnije, a pjevačica je također javno progovorila o tome tad. Nešto više od dvije godine nakon njihove veze, bivši par se vjerio u martu 2019. No godinu dana kasnije Corona virus se proširio svijetom i natjerao par da na neodređeno vrijeme odloži svoje planove za vjenčanje.

U proljeće 2021. počele su glasine da je Alex varao Jennifer sa zvijezdom Southern Charm -a Madison LeCroy, iako je ona tvrdila da se njih dvoje nikada nisu lično upoznali.

No, 13. marta par je izjavio da rade na vezi. Nakon toga viđeni su ubrzo u Dominikanskoj Republici, gdje je Jennifer snimala film, ali u aprilu je objavljeno da su se zauvijek rastali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Podsjetimo, sada je slavna glumica i pjevačica sretna i u vezi je s Benom Affleckom. Nedavno je proslavila svoj 52. rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Izvor:dailymail

(Dž.S.)

Pročitajte još