Jelena Karleuša slavi 43. rođendan

Piše: Dž. S.

Popularna pjevačica Jelena Karleuša  danas slavi svoj 43. rođendan. Na Instagram profilu objavila je snimak iz djetinjstva koji je oduševio sve.

-Danas je moj rođendan. Hvala svima za predivne čestitke i želje, za ljubav, podršku i motivaciju! Znači to ovoj zvjerki u kojoj i dalje živi dijete koje zna da se raduje na rođendan🙏🏻❤️ Idemo dalje, još jedna godina sa jasnim planom kako da osvojim čitav svijet i ostvarim sve svoje snove! Zatvaram oči i gasim svjećice ispred mene, čvrsto vjerujući u godine koje dolaze…, napisala je pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Brojne čestitke dobila je od fanova i prijatelja i poželjeli su joj sve najljepše, te poručili da ostane uvijek dijete u duši.

“Sretan divan dan”, “Volimo te upravo zbog tog djeteta u tebi. Malog iskrenog djeteta koje želi da ispuni sve svoje snove i da bude sretno zauvijek…” “Sretan rođendan lavice naša”, “Ostani takva kakva jesi”, samo su neki od kometara ispod njene objave na društvenoj mreži.

Podsjećamo, Jelena je neko ko ulaže puno u svoj izgled, te često iznenadi svojim outfitom. Osim luksuzne garderobe, pjevačica se voli hvaliti vitkim tijelom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti