Stižu rode: Holivudska ljepotica ponovo se ostvaruje u ulozi majke

Piše: Redakcija

Američka glumica Scarlett Johansson i njen suprug Colin Jost očekuju dijete. On je sam potvrdio da je glumica trudna i da stiže prinova.


“Dobit ćemo bebu, uzbudljivo je”, rekao je 39-godišnji Jost tokom stand-up nastupa u Ridgefield Playhouse-u u Connecticutu prošlog vikenda, prenosi PageSix.

Scarlett (36) je već majka šestogodišnje kćerke Rose Dorothy-s bivšim suprugom novinarom Romainom Dauriacom.

Vijesti o njenoj trudnoći prvi put su se pojavile početkom jula, nakon što je glumica izazvala glasine koje je očekivala kada je preskočila nekoliko događaja za svoj Marvelov film „Black Widow“.

Od tada je filmska zvijezda pokrenula postupak protiv Disneya tvrdeći da je izgubila više od 50 miliona dolara za svoju ulogu u blockbuster filmu. Tvrdila da njen ugovor garantuje da će Black Widow imati ekskluzivno bioskopsko izdanje, i da se najveći dio njene plate zasniva na blagajnama.


Advokat Disneyja Daniel Petrocelli ranije je kritikovao Johanssonovu tužbu kao “visoko orkestrirani” PR trik koji je natjerao studio “da napiše ček.

Petrocelli je u komentarima za Variety sugerirao da Disney neće popustiti pred “pritiskom javnosti” i rekao da glumica traži odštetu daleko veću od one koju je ugovorila sa studijem.

„Nikakav pritisak javnosti ne može promijeniti ili zamračiti izričite ugovorne obaveze. Pisani ugovor jasan je kao zvono. ‘

Podsjetimo, U jeku pandemije, u oktobru prošle godine, Scarlett Johansson i Colin Jost izgovorili su sudbonosno „da“ na intimnoj ceremoniji u New Yorku. Malobrojni gosti, uži krug porodice i prijatelja, ispoštovali su sve mjere zaštite protiv Covida, a želja mladenaca bila je da pomognu najugroženijim stanovnicima Amerike. Venčanje je održano u strogoj tajnosti. Scarlett i Colin upoznali su se 2017. na snimanju show-programa „Saturday Night Live“. Poslije dvije godine veze mladi glumac i scenarista ju je zaprosio, uz malu pomoć skupocenog dijamantskog prstena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ECRAN MAGAZINE (@ecranmagazine)


Izvor:daily.mail

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti