Kćerku J.Lo ne prestaju napadati zato što se ne oblači i ne šminka kao majka

Piše: Redakcija

Američka glumica i pjevačica Jennifer Lopez plijeni pažnju gdje god se pojavi. U kojem god izdanju je vidjeli latino diva oduševljava svojim izgledom.

No, već neko vrijeme njena kćerka, Emma je na meti kritika. Naime, voli se oblačiti u široke krpice, te baš i kako se i vidi na fotografiji ne brine o svom izgledu, za razliku od većine djevojaka njenih godina. Nedavno je kosu ofarbalu u plavu boju. Na društvenim mrežama su se pojavili negativni komentari korisnika koji ne podržavaju da kćerka J.Lo izgleda ovako.

“Ovo kad ti je mama Jennifer Lopez, a ti izgledaš ovako“, “Na koga li je ovakva“, Jadna,sliči tati“, neki su od komentara.


Na žalost ima mnogih koji sude i gledaju ljude kroz fizički izgled, no neki ne znaju kako je Emma sa 13 godina već napisala vlastitu knjigu „Lord help me“, što je itekako pohvalno i vrijedno pomena, te radi na novoj knjizi za djecu. Emma posjeduje i muzičke sposobnosti, pa tako je nastupila i na Super Bowlu zajedno s mamom i Shakirom, a izvodile su pjesmu “If Aint Got You“ , tada je pohvalila i Alicia Keys. Uz to aktivna je i u humanitarnom radu, međutim neke stvari će uvijek biti u sjeni onoga što je svijetu mnogo važnije, a to je odjeća,izgled,frizura…

Izvor:tportal

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti