Zvijezde koje znaju namirisati dobru lovu

Piše: Redakcija

Nije tajna da zvijezde u Hollywoodu jako vole finu hranu. No, sigurno ste manje razmišljali koliko zarađuju preko svojih usluga i proizvoda, pogotovo onima povezanim s hranom.

Istražili smo koje to zvijezde, osim svojim glumačkim i pjevačkim talentom, zarađuju na hrani.

Chrissy Teigen

Manekenka Chrissy Teigen svoju je slavu na društvenim mrežama pretvorila u carstvo gurmana. Svoju prvu kuharicu „Cravings“ objavila je 2016. godine, a nastavak „Cravings: Hungry for More“ 2018. Teigen je proširila paletu „Cravings“ branda tako da je uključila i linije posuđa u popularne prodavnice širom SAD-a, ali i Youtube kanal, te web stranicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)

 

Jay-Z

Hip-hop div Jay-Z osim što dominira glazbenim ljestvicama, već dugi niz godina je i pametan biznismen i investitor. Naime, Jay-Z je suvlasnik kluba „40/40“ u New Yorku. Ovaj sportski bar dobio je ime po jednom od najprestižnijih bejzbolskih dostignuća koje odaje počast igračima – u jednoj sezoni su postigli 40 domaćih trka i „ukrali“ 40 baza.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beyoncé (@beyonce)

 

Mark Wahlberg

Iako je u mladosti bio poznat po zavidnim trbušnjacima, glumac Mark Wahlberg udružio se s braćom kako bi pokrenuli lanac hamburgera pod simpatičnim nazivom – „Wahlburgers“. Mark, Bander i Paul spojili su ugodno s korisnim – svoju ljubav prema hamburgerima odlučili su prenijeti na sve ljubitelje ovog jela.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mark Wahlberg (@markwahlberg)

 

Snoop Dogg

Nezamislivo prijateljstvo repera Snoop Dogga s Marthom Stewart donijelo je zanimljivom dvojcu emisiju o kuhanju na jednoj popularnoj američkoj TV postaji pod nazivom – „Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party“. Uspjeh emisije doveo je Snoopa do izdavanja vlastite kuharice simpatičnog naziva „From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg’s Kitchen“.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli snoopdogg (@snoopdogg)

 

Sandra Bullock

Oskarovka Sandra Bullock vlasnica je trgovine slatkiša i pekarnice koja se nalazi u Austinu u Teksasu simpatičnog naziva – „Fancy & Staple“. Očito da neslavno zatvaranje njenog francuskog restorana „Bess Bistro“ 2015. godine nije obeshrabrio slavnu glumicu da se i dalje bavi najvažnijom stvari na svijetu – hranom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sandra Bullock (@sandra.bullock.official)

Izvor: Rtl.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti