Stajling Heidi Klum je totalni šik ili totalna modna katastrofa?

Piše: Redakcija

Njemačka mankenka Heidi Klum vratila se na crveni tepih povodom snimanja šou programa “Amerika ima talenat” i to u outfitu za pamćenje!

Njen stajling oduševio je fanove poznatog šou programa, koji su čak zaključili da je veseo, avangardan i da njoj perfektno pristaje.

Heidi Klum pronašla je način kako u jednom stajlingu obuhvatiti gotovo sve printeve koji postoje, a rezultat, usprkos očekivanjima, je bio sjajan, bar ako pitate jedan dio javnosti. Iza kreacije koju je manekenka ponijela stoji slavni brend Dolce&Gabbana, a njeni fanovi su se složili kako izgleda besprijekorno.

Međutim, modni kritičari ovaj stajling su dočekali “na nož” i okarakterisali ga kao “džunglu” u kojoj se ne zna gdje šta počinje, a gdje se završava.

U skladu s vodećim tredovima koji su za novu sezonu najavili povratak trodijelnih stajlinga , Heidi Klum je obukla pantalone sa visokim strukom, kratki top koji je naglasio dekolte, a sve je to upotpunila laganom košulja- jaknom, u sličnom dezenu, koju je nabacila preko ramena.

Stajling je pažnju najviše privukao savršeno neusklađenim bojama i printovima, koji su toliko odudarali jedni od drugih da je krajnji rezultat na kraju bio prilično bombastičan.

Njen outfit bio je zaista prepun svega – od cvijeća, pruga, animal printa i baroknih uzoraka, a preovladavale su pink, crna, žuta i bež boja. Stajling je zaokružen upečatljivim, glomaznim minđušama, visokom punđom i jednostavnim crnim sandalama na štiklu.

Izvor: Stil.kurir.rs

(A. K.)

Pročitajte još