Noga Georgine Rodriguez ulazi u historiju showbusinessa

Piše: A.K.

Uz svjetski poznatog fudbalera Christiana Ronalda, njegova izabranica Georgina Rodriguez postala je prepoznatljivo lice. Milioni ljudi je prate putem društvenih mreža, a njeno pojavljivanje na svjetskim crvenim tepisima izaziva veliku pažnju.

Prepoznatljivim odabirom haljine u stilu legendarne Jessice Rabbit, noga Georgine Rodriguez sigurnim korakom ulazi u historiju showbusinessa. Gdje god se pojavi, Georgina donosi dašak starog holivudskog glamura.

Nedavno se pojavila na crvenom tepihu u Marbelli u haljini smaragdnozelene boje, prošivenoj zlatnim nitima i šljokicama, koju potpisuje modni dizajner Ali Karoui. Dekolte je stavljen u prvi plan, jer haljinu krasi gornji dio u obliku korseta, prošivena linija ističe struk, a donji dio zavodljivo klizi dok duboki izrez ne otkrije nogu. Uz haljinu je kombinirala srebrene šljokičaste sandale „Le Silla“.

Na Filmskom festivalu u Cannesu pojavila se u dugoj haljini čokoladnosmeđe boje. Asimetrična haljina s potpisom francuskog dizajnera Jeana Paula Gaultiera (69) posebna je zbog kožnih detalja, koji ukrašavaju rame i torzo haljine. Tu su i kožne resice iznad proreza na haljini.

Izgled je upotpunila svijetlim sandalama s visokim potpeticama, okruglim naušnicama brenda „Chopard“. Kosu je skupila u visoki rep, a i jednostavno se našminkala.

Venecijanskim crvenim tepihom prošetala je u blistavoj ružičastoj haljini, a ponovo su u prvom planu bile njene noge.

Na dodjeli nagrada MTV Europe Music Awards Christiano i Georgina su „ukrali“ show. Par se odlučio za crveno-plavu odjevnu kombinaciju. Dok je Georgina zablistala u plavoj haljini pripijenoj uz tijelo, Christiano je obukao crveno odijelo.

Pročitajte još