Otac Britney Spears ucjenjuje i traži dva miliona dolara

Piše: A.K.

Advokati Britney Spears tvrde da njen otac, James Spears, pokušava od nje da dobije dva miliona dolara prije nego što odstupi sa mjesta njenog staratelja. Pjevačica je to potvrdila u novim pravnim dokumentima.

Britni je istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče sa mjesta njenog staratelja i da od nje želi samo novac ,piše Daily Mail.

Jamesu navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Matthew Randall Rosengart ne želi da popusti pred Jamievim zahtjevima.

– Otac Britney Spearce neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove za uklanjanje sa mjesta staratelja. Već je trebalo da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno –  rekao je Rosengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Jamie ne povuče sa mjesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Angelesu.

Inače, James Spearce nedavno je pristao odstupiti sa mjesta dugogodišnjeg staratelja Britney. Potom je izjavio kako je pjevačicu njegovo starateljstvo “spasilo od katastrofe” i da bi ga javnost zapravo pohvalila, a ne blatila kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema sa mentalnim zdravljem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti