Strastveni poljupci Adriane Lime na crvenom tepihu

Piše: Redakcija

Adriana Lima zasjala je na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji. Pratnja joj je bio novi dečko, kojeg je dosad skrivala od javnosti. Iako se dalo naslutiti kako ljubi novog dečka, njegov identitet sve do filmskog festivala je bio enigma.

Pojavljivanjem na filmskom festivalu u Veneciji napokon se otkrilo ko je tajanstveni muškarac kojeg ljubi Adriana – filmski producent Andre Lemmers. Riječ je o 40-godišnjem producentu iz Kalifornije koji je u tom poslu više od desetljeća.

Inače, filmovi koje je Lemmers producirao nisu posebice poznati široj filmskoj publici, a neki od naslova su: Gods of Accident, Rock Paper Scissors i Aleppo. Novi par najprije je zajedno pozirao na brodiću, a kasnije su zajedno prošetali crvenim tepihom gdje je manekenka zablistala  u raskošnoj haljini sa šljokicama.


Prije nego je postala Lemmersova djevojka, Lima je bila u kratkoj vezi s turskim piscem Metinom Haruom. Za  košarkaša Marka Jarića se udala 2009., tri godine nakon prvog spoja. Brak je trajao do 2014., a službeno su papire potpisali 2016. Zajedno su dobili Valentinu i Siennu zbog kojih su ostali u dobrim odnosima.

Izvor:tabloid.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti