Spektakularna “mokra” haljina s Mostre o kojoj priča cijeli modni svijet

Piše: Redakcija

Na Filmskom festivalu u Veneciji održana je premijera epskog znanstveno-fantastičnog filma “Dune” u režiji Denisa Villeneuvea. Nova adaptacija kultnog romana Franka Herberta okuplja sjajnu glumačku ekipu.

Timothee Chalamet, Zendaya, Javier Bardem, Stelan Skarsgard, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Sharon Duncan-Brewster, Chen Chang i Josh Brolin prisustvovali su svečanoj premijeri. Iako su svi zablistali na ovogodišnjoj Mostri, danas se najviše priča o Zendayi.

Nova miljenica svijeta mode izgledala je fantastično u haljini modne kuće Balmain koja je rađena posebno za nju u njihovom pariškom ateljeu.

Haljina je inspirirana likom pustinjske ratnice Chani koju Zendaya glumi u filmu “Dune”. Napravljena je od tanke kože zahvaljujući kojoj je kreativni direktor Balmaina, Olivier Rousteing, uspio dobiti vizualni efekt mokrog materijala.

-Boginja je stigla! Jako sam ponosan na ovu haljinu, napisao je Rousteing na Instagramu. Glumica je haljinu nadopunila klasičnim salonkama u nijansi gotovo identičnoj boji haljine i nakitom luksuznog brenda Bulgari.

Predivna Zendaya mnoge je podsjetila na jedno od najboljih izdanja Kim Kardashian. Kim je 2019. godine na Met Gali nosila haljinu Thierryja Muglera u kojoj je zbog strateški ušivenih visećih kristala u obliku kapljica izgledala kao da je upravo izašla iz vode.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti