Vera Wang gazi osmu deceniju i otkriva četiri stvari kojima duguje mladolik izgled

Piše: Redakcija

Na Met Gali u New Yorku pojavila se i Vera Wang, jedna od najpopularnijih dizajnerica današnjice, a ova dama iznenadila je čitav svijet svojom mladolikošću. Ona se na ovoj prestižnoj manifestaciji pojavila u ekstravagantnoj  kreaciji, a malo ko bi pogodio da ova dama već gazi osmu deceniju!

Vera je crvenim tepihom prošetala u svilenom šorcu u sportskom stilu, a kao kontrast ponijela je samostojeće crne čarape i crni top sa dugačkim šlepom od bijelog tila. Ekstravagantno i neobično, zar ne?

Modna kreatorka, koja je u junu ove godine proslavila svoj 72. rođendan uskočila je i u vrtoglavo visoke potpetice, a imala je i svoju prepoznatljivu frizuru – ekstra dugu isfeniranu kosu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)

Očigledno je za njen ovakav izgled zadužena dobra genetika, jer Vera tvrdi da ne voli vježbanje pretjerano, te da praktikuje samo igranje golfa i s vremena na vrijeme vožnju bicikla.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli VERA WANG (@verawanggang)

Kada su je prošle godine pitali šta je tajna njene mladolikosti, dala je pomalo neobičan odgovor.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti