Zavirite u čarobni dom Olivere i pokojnog Đorđa Balaševića

Piše: Dž. S.

Olivera Balašević  nastavila je i nakon smrti svog pokojnog supruga i muzičara Đorđa Balaševića da živi u njihovom porodičnom domu u Novom Sadu.

Naime, s vremena na vrijeme na svom Instagram profilu s pratiteljima podijeli poneku fotografiju iz kuće u Cvijićevoj ulici, a upravo ta ulica pominje se u čuvenoj pjesmi njenog preminulog supruga, “Neki novi klinci”.

U porodičnoj kući preovladavaju nježne i pastelne boje, kako od kuhinje, pa sve do trpezarije i spavaće sobe.


Na jednoj od fotografija Olja, kao prava domaćica, pokazuje tortu koju je napravila, a iza nje se nalazi kredenac sa teglama kakav je ranije svaka kuća u Vojvodini imala.

U spavaćoj sobi sve izgleda intimno i ušuškano, a zavjese iznad kreveta doprinose romantičnoj atmosferi.


Ona je često pozirala i u dvorištu kuće, odnosno na “zelenoj travi doma svog”, a Olja se uz fotografije prisjetila nekih davnih kupanja na dunavskoj plaži. Figura koju u takvim prilikama ističe ostala joj je još od gimnastike kojom se davno bavila.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti