Sofija Milošević u kombinaciji koja je idealna za jesenje dane

Piše: I.J.

Manekenka i dizajnerica Sofija Milošević sa svojim budućim suprugom, poznatim fudbalerom Lukom Jovićem i njihovim sinom Aleksejem uživa u čarobnom Madridu, u kom su ovih dana temperature u skladu s kalendarom.

Dok se spremamo za jesenju sezonu, Sofija je pokazala da je ni nešto svježiji dani ne mogu iznenaditi i pozirala u jednoj od omiljenih ženskih odjevnih varijanti za septembar i oktobar.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SOFIA (@sofijamilo)

Manekenka je na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj je vidimo u crnim helankama koje se navlače preko stopala i kariranoj košulji kojom dominira crvena boja. U pitanju je udoban spoj koji je garancija trendi izgleda u prvim jesenjim sedmicama, a Sofija ga je ponijela sa crnim mokasinama modne kuće „Chanel“.

Ovaj francuski brend potpisuje i klasičnu crnu torbicu koju je odlično kombinovala, a odlučila se za jednostavnu dnevnu šminku i niski rep.

Ležerno, udobno i urbano što je savršeno za oproštaj od ljeta.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti