Glam izdanje Naomi Campbell na otvaranju Sedmice mode u Londonu

Piše: Redakcija

Supermodel i jedno od najslavnijih lica modnih pista svakako je Naomi Campbell. Otkako je postala mama, slavna manekenka ne pojavljuje se tako često na modnim događajima, ali kada to učini, nađe način da sve izgleda spektakularno!

Za početak Sedmice mode u Londonu (London Fashion Week), Naomi je odlučila da svojim prisustvom začini žurku nad žurkama.

Ona je bila domaćica na otvaranju Sedmice mode u Londonu ovog četvrtka, a na žurki su viđene slavne dame, poput Sabrine Elba, koja je na nedavnoj dodjeli nagrada imala modnu noću moru većine slavnih žena.

Naomi se zahvalila Londonu, uz riječi da je London uvijek bio centar kreativnosti. Za ovaj događaj odabrala je plavi rebrasti kombinezon od plisiranog materijala koji na prvi pogled liči na dugu haljinu. Ipak, čim je Naomi zakoračila, bilo je jasno da su u pitanju pantalone, a u pitanju model koji potpisuje Robert Wun. Čini se da bi ovakav kroj laskao i onim ženama koje bi htjele da prikriju viškove u predjelu stomaka, jer se ovaj kombinezon u tom predjelu sastoji iz više slojeva.

Izvor: Esspreso.co.rs

(A. K.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti